سایت تفریحی جهان اسکین

دستور تهیه تارت کشک بادمجان خوشمزه

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
لطفا یک افزونه تاریخ نصب کنید.

دستور تهیه تارت کشک بادمجان خوشمزه

دسته بندی : مجله آنلاین تاریخ : شنبه 15 اردیبهشت 1397
دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۲/۱۵

دستور تهیه تارت کشک بادمجان خوشمزه

دستور تهیه تارت کشک بادمجان خوشمزه

شاید این عنوان برای عده ای نیز عجیب باشد تارت بیشتر برای تهیه شیرینی با میوه نیز استفاده می شود اما ما قصد داریم در این مطلب سایت نازشو به شما یاد دهیم که چگونه با استفاده خمیر تارت و ترکیب آن با کشک بادمجان یکی از خوشمزه ترین غذا هایی را که تا بحال درست کردید را آماده کنید. اما حتما بسیاری از شما کشک بادمجان را نیز تهیه کرده اید می دانید که یکی از خوشمزه ترین غذا های ایرانی است که به احتمال فراوان از ترکیب این غذا با تارت بسیار هم بیشتر دوست خواهید داشت ما نیز توصیه می کنیم کامل این مطلب بخوانید بعد نیز تصمیم به تهیه این غذا خوشمزه بگیرید که در بسیاری از اوقات به عنوان پیش غذا از آن استفاده می کنند ما نیز توصیه می کنیم تمامی نکات در این مطلب را رعایت کنید تا بتوانید یک تارت کشک بادمجان درجه یک نیز تهیه کنید و برای دوستان و افرادی که آن ها را دوست دارید این غذا را سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه تارت کشک بامجان:

آب سرد به میزان لازم (تا خمیر درست شود حدودا ۵ قاشق سوپ‌خوری)
کره سرد ۹۰ گرم
آرد ۱۳۰ گرم
پودرسیر یک قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن یک قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه سیر و بادمجان:

بادمجان ۴ عدد
پیاز سرخ شده ۳ قاشق چای‌خوری
سیر تازه ۲ حبه
نعناع خشک ۱ قاشق چای‌خوری
روغن مایع ۵ قاشق سوپ‌خوری
کشک ۳ قاشق سوپ‌خوری

دستور تهیه تارت کشک بادمجان خوشمزه

برای شروع کار نیز باید کره سرد، آرد، نمک و فلفل، آویشن و پودر سیر را درون غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید تا به شکل خرده شن در بیاید. بعد آب سرد را اضافه کنید تا خمیر درست شود و به دست نچسبد. در این قسمت نیز خمیر را درون یخچال یک ساعت استراحت دهید و سپس درون قالب‌های تارت کوچک باز کنید و حالت دهید. خوب در ادامه نیز خمیر را درون فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید دقت نیز کنید از قالب خارج نکنید تا کاملا خنک شود. سپس پس از خنک شدن از قالب خارج کنید و با مواد پرکننده پر کنید. در ادمه نیز بادمجان‌ها را حلقه حلقه کنید و به آنها کمی نمک بزنید و کنار بگذارید تا آب بیندازد بعد به وسیله دستمال آنها را خشک کنید.

در ادامه نیز ۵ قاشق روغن درون سینی فر بریزید. بادمجان‌ها را به روغن آغشته کنید و درون فر قرار دهید تا در مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد طلایی رنگ شود. خوب در تابه‌ای سیر و نعنا را همراه یک قاشق روغن تفت دهید. بعد بادمجانها را نیز اضافه کنید و روی آن را آب جوش بریزید و بگذارید تا بپزند و مزه‌دار شوند. وقتی آب آنها کاملا کشیده شد، کشک را اضافه کنید و مجددا ۱۵ دقیقه آنها را بپزید. در آخر پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و مواد آماده شده را درون تارت‌ها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

امیدواریم که کامل با این روش تهیه آشنا شده باشید

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
18 views مشاهده
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 29
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


مطالب محبوب
تبلیغات متنی