سایت تفریحی جهان اسکین

طرز تهیه اسفناج پلو مجلسی با گوشت قلقلی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
لطفا یک افزونه تاریخ نصب کنید.

طرز تهیه اسفناج پلو مجلسی با گوشت قلقلی

دسته بندی : مجله آنلاین تاریخ : پنجشنبه 30 فروردین 1397
دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۱/۳۰

طرز تهیه اسفناج پلو مجلسی با گوشت قلقلی

طرز تهیه اسفناج پلو مجلسی با گوشت قلقلی

در یکی دیگر از آموزش های آشپزی سایت نازشو برای شما طرز تهیه اسفناج پلو مجلسی با گوشت قلقلی را نیز منتشر کردیم. اسفناج پلو یکی خوشمزه ترین و مفید ترین غذا های است که می تواند در هفته در برنامه غذایی شما باشد و حتی در مهمانی ها یخود هم می توانید اسفناج پلو را به همراه گوشت قلقلی نیز آماده کنید به مراتب مزه آن را بهتر می کند. ما در این مطلب سایت شما را کامل با روش تهیه این غذای خوشمزه نیز آشنا می کنیم. همین ابتدا بگویم مواد اولیه درجه یک در این غذا بسیار تاثیر پذیر است و بسیار مهم چون می تواند مزه غذا شما از این رو به آن رو کند مخصوص اسفناج تازه را حتما از بازار و مکان های معتبر تهیه کنید همچنین به نکات کلیدی که در این پست ما برای شما قرار داده ایم توجه کنید. تا به مشکل نخورید و در صورت اینکه تجربه ای در زمینه درست کردن این غذا دارید که در این مطلب بیان نشده است حتما در قسمت دیدگاه برای ما بنویسید.

مواد لازم برای تهیه اسفناج پلو مجلسی با گوشت قلقلی

اسفناج خرد شده  نیم کیلو
برنج دو پیمانه
پیاز کوچک یک عدد
یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی
پیاز بزرگ یک عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
سیر 3 تا 4 حبه
نمک- فلفل- زردچوبه – زعفران آب کرده و دارچین به میزان لازم

طرز تهیه اسفناج پلو مجلسی با گوشت قلقلی

خوب برای شروع کار طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت قلقلی ابتدا باید پیازها را خرد کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی بشن . سیر خرد شده را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن زردچوبه را اضافه کنید. سپس نیز گوشت چرخ کرده را با اون پیاز کوچیک که رنده کردین و یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی مخلوط کنید، نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را ورز بدین، باهاشون قلقلی های کوچولو درست کنید و کنار بذارید. در ادامه نیز باید توجه داشته باشید اون پیاز متوسط را که گفته بودم مکعبی خرد کنید و در یک تابه با مقداری روغن تفت بدین تا طلایی بشه بهش زردچوبه اضافه کنید و بعد از تفت دادن بهش یک و نیم لیوان آب  جوش اضافه کنید، نمک هم یادتون نره که بزنید.
گوشتهای قلقلی شده را به آرامی به این مواد اضافه کنید و بذارین پخته بشن و آبشون کشیده بشه.

در بخش دیگر نیز برنج را با 2/5 پیمانه آب و کمی نمک ( بدون روغن ) بذارین بپزه ( روغن نریزید چون موادی که قراره لا به لای برنج بدین روغن داره خودش )
یا اینکه برنج را آب کش کنید ( هر طور که دوست دارین ) در ادامه اسفناج را بشورید بذارین آبش کشیده بشه. سپس اسفناج را خرد کنید لازم نیست خیلی خرد کنید چون اسفناج را که لا به لای برنج بدین آب میشه. وقتی آب برنج کشیده شد کف یک قابلمه تفلون را هر ته دیگی که دوست دارین مثل ته دیگ کاهو بچینید،
بعد به ترتیب یک لایه برنج ، چند تا قلقلی،  کمی دارچین و یک لایه اسفناج خرد شده بریزید این مرحله را تا آخر ادامه بدین. اسفناج موقع پخته شدن لابه لای برنج کمی آب میندازه پس این نکته را هم در نظر بگیرید و بهتره که برنجتون را کمی دون تر بردارین.
خوب در مراحل پایانی هم نیز کمی آب اطراف برنج بریزید و بذارین برای مدت 45 دقیقه برنجتون دم بکشه. من معمولا برای دم کردن برنج از دم کنی استفاده نمیکنم اما برای این پلو از دم کنی استفاده کردم به خاطر همون که گفتم اسفناج لای برنج آب میندازه. دیگه عرق برنج هم روی برنج بریزه خیلی برنج له و لورده میشد. خوب امیدواریم که این آموزش مورد توجه شما نیز قرار گرفته باشد و از خوردن این غذا لذت برده باشید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
10 views مشاهده
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 33
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


مطالب محبوب
تبلیغات متنی