سایت تفریحی جهان اسکین

طرز تهیه ته چین ماهی فوق العاده خوشمزه

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
لطفا یک افزونه تاریخ نصب کنید.

طرز تهیه ته چین ماهی فوق العاده خوشمزه

دسته بندی : مجله آنلاین تاریخ : شنبه 7 بهمن 1396
دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۱۱/۰۷

طرز تهیه ته چین ماهی فوق العاده خوشمزه

خوب در یکی دیگر از مطالب سایت نازشو برای شما طرز تهیه ته چین ماهی فوق العاده خوشمزه قرار دادیم. الان که ماهی های تازه به راحتی تهیه می شود بهترین فرصت برای درست کردن ته چین ماهی است. اما آیا تا بحال شما در منزل ته چین ماهی تهیه کرده اید یا خیر اگر این کار انجام نداده اید و اگر روش تهیه ته چین ماهی را بلد نیستید حتما این مطلب را تا انتها بخوانید چون قرار است به شما یک غذای بی نظیر خوشمزه را آموزش دهیم. در این غذا هم مثل همه غذا های دیگر تازه بودن مواد اولیه به خوشمزه تر شدن آن نیز کمک می کند. و زیاد هم نگران درست کردن این غذا نباشید چون خیلی ها نیز حتما ته چین مرغ تهیه کرده اند اما ته چین ماهی قز آلا نیز کمی اسمش و شاید مزه اش برای شما آشنا نباشد اما با یک بار تهیه این غذا نیز می توانید یک غذای مقوی را به برنامه غذایی خود نیز اضافه کنید و در طول هفته حتما از آن استفاده کنید و کلی فواید این غذا نیز استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه این مطلب نیز همراه ما باشید تا کار تهیه این غذای خوشمزه را نیز شروع کنیم.

مواد لازم برای تهیه ته چین ماهی فوق العاده خوشمزه

ماهی قزل آلا : دو عدد
زعفران : به میزان لازم
روغن مایع ذرت : یک پیمانه
سبزی پلو : چهار پیمانه
سیر تازه خردشده : نصف پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم
برنج : پنج پیمانه

طرز تهیه ته چین ماهی فوق العاده خوشمزه

برای شروع کار طرز تهیه ته چین ماهی فوق العاده خوشمزه باید ماهی ها را تمیز شسته و استخوان آن ها را جدا می کنیم. مقداری نمک، فلفل و زعفران به آن ها می زنیم تا مزه دار شوند. در این فاصله برنج را که از شب قبل همراه نمک خیس کرده ایم با سبزی پلو آبکش می کنیم. سپس ماهی را از طرفی که گوشت دارد در ماهیتابه سرخ می کنیم و طرف دیگر که پوست ماهی می باشد را ته ماهیتابه قرار داده و برنج آبکش شده را روی آن می ریزیم.

اما قسمت دوم این آموزش نیز شما باید ماهی دوم را کاملا سرخ کرده و سر آن را جدا می کنیم و در ماهیتابه گذاشته و بقیه برنج و سیر تازه را روی آن می ریزیم. در ظرف کوچکی، نصف پیمانه آب و بقیه روغن را ریخته روی حرارت می گذاریم. زمانی که به جوش آمد روی برنج می ریزیم و در ظرف را با فویل آلومینیومی بسته و آن را یک ساعت روی حرارت ملایم دم می کنیم. نهایتاً، در ظرف موردنظر برگردانده و تزئین می کنیم. امیدواریم که از درست کردن خوردن این غذا نیز لذت برده باشید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
16 views مشاهده
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 29
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


مطالب محبوب
تبلیغات متنی