سایت تفریحی جهان اسکین

طرز تهیه دلمه کدو مخصوص

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
لطفا یک افزونه تاریخ نصب کنید.

طرز تهیه دلمه کدو مخصوص

دسته بندی : مجله آنلاین تاریخ : دوشنبه 20 فروردین 1397
دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۱/۲۰

طرز تهیه دلمه کدو مخصوص

طرز تهیه دلمه کدو مخصوص

برای شما در یکی دیگر از مطالب آموزشی نیز طرز تهیه دلمه کدو مخصوص را نیز قرار دادیم. تا به امروز حدود 130 تا آموزش از انواع غذا ها و انواع شیرینی های خوشمزه و جدید و انواع سوپ ها و سالا ها را نیز منتشر کردیم که از بخش آشپزی نیز می توانید به همه این آموزش ها نیز دسترسی داشته باشید ضمن اینکه برخی از آموزش های آشپزی نیز در بخش فیلم و کیلپ نیز قرار گرفته است. که بصورت ویدیویی نیز به شما روش تهیه غذا را نیز آموزش می دهد اما در این مطلب یکی از انواع دلمه که بسیار هم خوشمزه است یاد خواهید گرفت که درست کنید درست کردن دلمه کدو بسیار از آن چیزی که فکر می کنید راحت تر است فقط کافی به دقت این مطلب را مطالعه کنید. و همراه ما نیز باشید تا با روش تهیه این غذا نیز آشنا شوید. گفتنی است که این مطلب اندازه مواد و این غذا را برای دو نفر در نظر گرفته است.

مواد لازم برای تهیه دلمه کدو :

روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
کدو سبز نصف کرده ۴ عدد
بیسکویت کراکر خرد شده ۱ عدد
پنیر موزارلای رنده شده ۱۰۰ گرم
شیر ۴ قاشق غذاخوری
اسفناج ساطوری ۱۰۰ گرمسیر رنده شده ۳ حبه
کره ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه دلمه کدو

برای شروع کار تهیه این غذای خوشمزه نیز ابتدا باید سیر رنده شده را با یک قاشق غذاخوری روغن در یک ظرف کوچک گرد با درپوش به مدت ۳۰ ثانیه با توان ۹۰۰ وات تفت دهید. بعد روغن باقیمانده و اسفناج را اضافه کرده و ۳ دقیقه با توان ۶۰۰ وات تفت دهید. در بین پخت یک بار آن را هم زده و نمک و فلفل بزنید. کدوها را با پوست نصف کرده و داخل آنها را تا آنجا که ممکن است خالی کنید. بعد از سرد شدن مایه اسفناج پنیر را با آن مخلوط کنید و داخل کدوها بریزید. کدوها را داخل یک بشقاب مناسب بچینید. تخم مرغ را هم زده و با شیر و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و روی مواد داخل کدو بریزید. بیسکویت خرد شده را با کره مخلوط کره و روی مواد بدهید. دلمه ها را به مدت ۶ دقیقه با روش پخت ترکیبی co4 با توان ۳۶۰ وات و دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید تا روی آن برشته شود. دانستن این نکات به بهتر شدن این غذا نیز به شما کمک خواهد کرد یک اینکه در مرحله آخر ظرف را کمی چرب کنید. دیگر نکته مهم کدوها را قبل پر کردن کمی نمک پاشیده و با روغن مایع چرب کنید. همچنین قبل از مخلوط کردن اسفناج با پنیر در صورت آب دار بودن آن را فشار بدهید تا آب آن گرفته شود. امیدوارم با این نکات غذای شما حتما خوشمزه تر خواهد شد.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
11 views مشاهده
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 33
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


مطالب محبوب
تبلیغات متنی