سایت تفریحی جهان اسکین

طرز تهیه قطاب خوشمزه یزدی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
لطفا یک افزونه تاریخ نصب کنید.

طرز تهیه قطاب خوشمزه یزدی

دسته بندی : مجله آنلاین تاریخ : سه شنبه 21 فروردین 1397
دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۱/۲۱

طرز تهیه قطاب خوشمزه یزدی

برای شما در این مطلب سایت نازشو طرز تهیه قطاب خوشمزه یزدی را نیز قرار دادیم قطاب یکی از بهترین سوغاتی های ایران است و یکی برترین سوغاتی های استان یزد اگر این شیرینی خوشمزه را تا بحال در منزل درست نکردید امروز با این آموزش دیگر نیاز نیست برای خوردن یک قطاب خوشمزه به یزد سفر کنید فقط کافی است این آموزش را به خوبی خوانده و تمام نکاتی که ما برای شما قرار دادیم را نیز رعایت کنید. همچنین ذکر این مورد ضرروی است که نباید انتظار داشته باشید که اولین بار که این قطاب تهیه می کنید بسیار فوق العاده شود چون برای اینکه خوشمزه تر قطاب را تهیه کنید باید چندین بار آن را تهیه کرده تا بتوانید به بهترین حالت آن برسید ما سعی کردیم تمام نکاتی که می تواند به بهتر شدن طعم قطاب کم می کند را برای شما منتشر کنیم و هیچ رازی نیز از شما پنهان نیست با خلاقیت خود می توانید حتما نیز به بهتر شدن هرچه بهتر آن کمک کنید دوستان یزدی اگر می توانید کمکی کنید حتما در قسمت دیدگاه برای ما از اشکلات یا نکات فراموش شده است این مطلب بنویسید.

مواد لازم برای تهیه قطاب خوشمزه یزدی

ماست. ١/۴ پیمانه
کره. ٢٠٠ گرم
آرد. ٣ پیمانه
زرده تخم مرغ. ١ عدد
نرمه قند. ١ ق غ
آب. ١/۴ پیمانه

مواد میانى قطاب:
گلاب. ١/۴ پیمانه
پودر پسته. ١/٢ پیمانه
هل سائیده نرم. ١ ق چ
پودر قند. ۴ ق غ

پودر بادام. ١/۴ پیمانه

طرز تهیه قطاب خوشمزه یزدی

خوب برای شروع طرز تهیه قطاب یزد شما باید زرده تخم مرغ را با نرمه قند میزنیم و بعد آب را به آن اضافه میکنیم سپس کره آب شده و آرد و ماست را اضافه میکنیم و خمیر درست میکنیم این خمیر را نباید زیاد ورز داد چون به روغن مى افتد . روى خمیر را پوشانده و یک ساعت در بخچال قرار دهید. سپس خمیر را با وردنه به ضخامت ٢ میلى متر پهن کرده و دایره دایره برش میزنیم بهتر اس دایره هایى به قطر ۵ سانتى متر باشد. اما بسیار نیز مهم است مواد میانى را با هم مخلوط کرده و با قاشق از این مواد روى هر دایره خمیر میگذاریم دو طرف خمیر را روى هم آورده و میچسبانیم و با چنگال لبه هاى قطاب را شکل میدهیم . دستور پخت قطاب در ادامه نیز فقط قطابها را در روغن فراوان سرخ میکنیم . به نکته هم توجه داشته باشید که هربار چند عدد قطاب در روغن بیاندازید زیرا این روغن هنگام سرخ کردن قطابها بسیار کف میکند و در آخر هم بعد از سرد شدن مقدارى پودر قند و پودر پسته روى قطابها بریزید و در ظرف سرو بچینید. امیدوارم این آموزش نیز به شما کمک کرده باشد دوستانی که تجربه بیشتری در زمینه تهیه قطاب دارند حتما از تجربیات خود برای ما بنویسند.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
14 views مشاهده
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 32
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


مطالب محبوب
تبلیغات متنی