سایت تفریحی جهان اسکین

طرز تهیه نان کشمشی به همراه نکات مهم برای پخت

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
لطفا یک افزونه تاریخ نصب کنید.

طرز تهیه نان کشمشی به همراه نکات مهم برای پخت

دسته بندی : مجله آنلاین تاریخ : سه شنبه 15 اسفند 1396
دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۱۲/۱۵

طرز تهیه نان کشمشی به همراه نکات مهم برای پخت

برای شما در این مطلب از سایت نازشو طرز تهیه نان کشمشی به همراه نکات مهم برای پخت این نان خوشمزه را برای شما قرار دادیم. دستور پخت نان کشمشی خیلی از شما نیز بلد هستید اما بسیاری نیز در نحوه پخت آن نیز مشکل دارند که در این مطلب اگر به دقت مراحل آموزش را به درستی رعایت کنید مطمن یک نان کشمشی خوشمزه می توانید تهیه کنید و این نیازمند این است که بخوبی آموزش را خوانده و از مواد اولیه که گفته شده است به همان اندازه استفاده کنید خیلی ها نیز این نکته را رعایت نمی کنند و اعتقاد دارند که چند گرم نمی تواند در مزه تاثیر گذار باشد که این نگرش درست نیست و شما نیز حتما به اندازه موادی که گفته شده است استفاده کنید تا در پایان شاهد این باشید که چه تاثیری عجیبی در مزه دارد در ادامه نیز همراه ما باشید تا با مواد اولیه لازم برای طرز تهیه نان کشمشی آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه نان کشمشی

کشمش یک مشت
کره نرم شده در دماى اتاق ١٢۵گرم
ماست ١/٢لیوان یا شیر
نمک ١/٢ق م
شکر ١ ق س
تخم مرغ ١عدد
خمیر مایه ١ق س سرپر فوری
ارد ٢-٣ لیوان
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ
کنجد یا سیاهدانه

طرز تهیه نان کشمشی به همراه نکات مهم برای پخت

برای شروع کار طرز تهیه نان کشمشی شما باید ابتدا کره وتخم مرغ و ماست رو درون یه ظرف ریخته وهم میزنیم بعد مواد خشک را افزوده ودوباره هم زده (کشمش روهم اضافه می کنیم)ارد را ارام ارام اضافه میکنیم تا خمیر نرمى مانند لاله گوش بدست بیاد وروش و پوشونده میذاریم تا وربیاد.١ ساعت استراحت جای نسبتا گرم
بعداز این زمان چونه های ۴٠ تا ۵٠ گرمی رودردست گردکرده وبقل هم داخل سینی یاقالب بچینین یکم فاصله داشته باشن چون دوباره حجم می گیرند.
روشودوباره بادستمال پوشانده و٢٠ دقیقه دیگه استراحت بدین.
بعد درفرداغ پیش گرم ١٨٠ درجه بذارین تا کامل پخته وروش طلایی بشه .

 نکات مهم برای پخت نان کشمشی خوشمزه

بسته به میل میتونین توى خمیر پنیرپیتزا یا پنیر سفید یا سیب زمینى پخته شده یا حتى گوشت چرخ کرده تفت داده قرار بدید.
نکته : اگربخواین بعنوان پیش غذادرست کنین شکرروحذف کنین.
درصورتی که خمیرمایه فوری نباشه:
شیرولرم ویک ق شکررومخلوط کرده روشویک ق خمیرمایه بریزین وروشوبپوشونین و١٠ دقیقه بگذره تاعمل بیاد وبعدباموادمخلوط کنین .

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
13 views مشاهده
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 33
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


مطالب محبوب
تبلیغات متنی