سایت تفریحی جهان اسکین

کیک بستنی تیرامیسو حتما امتحان کنید

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
لطفا یک افزونه تاریخ نصب کنید.

کیک بستنی تیرامیسو حتما امتحان کنید

دسته بندی : مجله آنلاین تاریخ : دوشنبه 23 بهمن 1396

کیک بستنی تیرامیسو حتما امتحان کنید

کیک بستنی تیرامیسو حتما امتحان کنید

برای شما در این مطلب تهیه یک دسر تابستانی فوق العاده خوشمزه را نیز آموزش می دهیم که هر فصلی هم تهیه  کنید خوشمزه است. و آن هم کیک بستنی تیرامیسو است طعمی متفاوت تر از همیشه با این کیک بستنی نیز تست کنید بطور شک عاشق این کیک بستنی خواهید شد. برای تهی این دسر خوشمزه شما فقط نیاز دارید این مطلب را بخوانید و یک بار نیز آن را تهیه کنید تا برای همیشه آموزش درست کردن کیک بستنی های خوشمزه را به ذهن بسپارید. ما نیز می خواهیم به شما آموزشی دهیم که بتوانید یک دسر فوق العاده خوشمزه را یاد بگیرید و در وقت های که مهمان دارید یا اینکه می خواهید اعضای خانواده خود را نیز سوپرایز کنید از مطلب نیز استفاده کنید و یک کیک بستنی بی نظیر نیز تهیه کنید. در ادامه نیز همراه سایت تفریحی و سرگرمی نازشو باشید تا آموزش را بخوانید ما برای شما ابتدا مواد اولیه و در گام بعدی نیز روش ترکیب و تهیه مواد را نیز آموزش می دهیم. خوب در ادامه نیز با مواد اولیه برای تهیه کیک بستنی نیز آشنا می شویم حتما سعی کنید بهترین مواد را انتخاب کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه بستنی تیرامیسو

قهوه اسپرسو تازه دم شده 1 و ½ پیمانه
بستنی قهوه 1 لیتر
پودر قهوه اسپرسو ¼ پیمانه
بستنی اسپرسو 1 لیتر
شکر 1 پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی وانیلی

کره برای چرب کردن قالب مقدار لازم
تخم مرغ بزرگ 4 عدد
پودر وانیل 1 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ½ پیمانه
آرد سفید ½ پیمانه
نمک مقدار لازم
شکر ¾ پیمانه

روش ترکیب مواد برای درست کردن این دسر خوشمزه بصورت زیر است

خوب به مهم ترین بخش کار رسیدیم این آموزش کمی طولانی است اما برای اینکه شما بهتر متوجه شوید ما سعی کردیم تمام نکات لازم را بیان کنیم تا شما به بدون مشکل این دسر را نیز تهیه کنید. فر را با دمای 350 فارنهایت (176 درجه سانتی گراد) درجه گرم کنید. کف یک قالب مربعی شکل با ابعاد 22 سانتی متر کاغذ روغنی بیندازید سپس با کره آن را چرب نمایید. مقداری آرد اضافی که از قبل نگه داشته اید کف قالب بپاشید و آن را کناری بگذارید. در یک کاسه آرد سفید و نشاسته ذرت را الک نمایید.
در این بخش نیز  باید زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. سپس زرده ها را همراه پودر وانیل و ½ پیمانه شکر توسط هم زن برقی (با سرعت بالا و در حدود 5 دقیقه) بزنید تا رنگ مخلوط به سفیدی بگراید. پس از آن همزن را خوب تمییز کنید. در ادامه شما  باید سفیده ها را با مقدار کمی نمک توسط همزن با هم مخلوط کنید،(با سرعت متوسط و حدود 1.5 دقیقه) سپس به آرامی ¼ پیمانه باقیمانده از شکر را اضافه نمایید و هم زدن را ادامه دهید تا مخلوط سفت و کامل سفید رنگ شود.

خود در این مرحله هم باید کار مرحله قبل را کامل کنید و مخلوط سفیده را به مخلوط زرده اضافه کنید و آرد و نشاسته الک شده را با آن ها مخلوط نمایید. خمیر را در قالب بریزید و رویه آن را با یک قاشق یکنواخت کنید. حدود 35 تا 40 دقیقه کیک را بپزید تا زمانی که اگر چنگالی را تا وسط کیک فرو ببرید تمییز بیرون بی آید. اجازه دهید تا کیک خنک شود و بعد قالب را برگردانید تا کیک را از آن خارج کنید. سپس آن را در محافظ پلاستیکی بپیچید و در یخچال قرار دهید.

امیدوارم که تا اینجا نیز خسته نشده باشید در ادامه آموزش شما در یک ظرف 2/3 پیمانه آب را با شکر مخلوط نمایید. این مخلوط را روی حرارت متوسط قرار دهید و مایع را در حالی که مرتب هم می زنید، جوش آورید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید، قهوه اسپرسو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید شربت به دست آمده خنک شود.
با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، کیک را به صورت افقی از وسط دو نیم کنید تا بتوانید با آن دو لایه را شکل دهید. یک لایه را در قالبی با همان اندازه قرار دهید و با ¾ شربت اسپرسو بوسیله قلموی آشپزی روی آن را بپوشانید. 2 قاشق غذاخوری از پودر اسپرسو را روی آن بپاشید.
خوشمزه ترین بخش کار قبل خوردن درست کردن این بخش است اما از نظر من در این قسمت بستنی تیرامیسو را با دور کند همزن برقی بزنید، سپس آن را روی کیک پخش کنید. نیمه دیگر کیک اسفنجی را روی بستنی قرار دهید. روی کیک را با بقیه شربت اسپرسو بوسیله قلمو بپوشانید. قالب حاوی دو لایه کیک را به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.
خوب اول یه خسته نباشید به شما بگم که تا اینجا با ما پیش آمدید و در مرحله آخر هم نیز پس از گذشت 20 دقیقه قالب را از فریزر بیرون آورید و روی آن 2 قاشق غذاخوری پودر اسپرسو بپاشید. بستنی قهوه را نیز با دور کند همزن، بزنید و آن را روی کیک پخش کنید و مجدد کیک بستنی را در فریزر قرار دهید. می توانید روی بستنی را با تراشه های شکلات تزیین نمایید و آن را سرو نمایید. و امیدوارم افراد زیادی را با دسر فوق العاده نیز خوشحال کرده باشید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
6 views مشاهده
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 18
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی